3½ dag i London 2022

  I uge 37 i år 2022 rejste vi til London.

"Vi" er identiske med Ella og Poul samt Ellas 2 søskende, Erik og Anders, og deres koner, Inga og Birgitte.

Rejsen var planlagt og bestilt lang tid før den engelske dronning Elizabeth døde, så vi kom derover i tiden mellem dødsfaldet og begravelsen.

Hele byen var på stikkerne. Hun lå på lit de parade inde i Westminster Hall, og der var afspærringer overalt. Faren for terrorhandling var bestemt forudbestemt af myndighederne, så der var masser af vagter overalt, både politifolk og civile vagter.
Det betød, at der ikke kørte biler i midtcentrum, men det var os fodgængere meget glade for. Vi fik bedre plads. Så vi fik set alt det vi havde planlagt,
Den engelske befolkning, eller i hvert fald 200.000 af dem, stod i kø for at defilere forbi dronningens kiste, og køen var over10 km. lang. Den snoede sig ned langs Themsen, heldigvis på steder, hvor vi ikke havde planlagt at gå.

Uden her at skrive præcis hvad vi så og oplevede, kan jeg nævne, at vi så alle de steder som turister absolut skal se, når de besøger London.

Jeg vil dog lige nævne, at vi var i teateret og så musicalen Tina Turner.
Det var en meget god oplevelse. Fantastiske dygtige skuespillere og sangere, og specielt hovedrollen, hende der spillede Tina Turner, var fantastisk. Hendes stemme var meget lig Tina Turners.

Vi tog en masse billeder, og dem må du også godt se.

Klik her  så omstilles du til skyen, hvor billederne ligger i Ondrive.