Retur til årstals-siden
1985
Retur til
Lysholms hjemmeside

Klik på det lille billede og se det i normal størrelse.

Irma havde inviteret til sommermøde, og vejret gjorde, at det blev en havefest med grill-mad og vandafkølede bajere.
Eftermiddagskaffen Pigesnak i høj sol Vi måtte selv lave maden Som indtages i et dårligt lys. (Nej, det er billedet, der er blevet for gammelt

1/6-85. Ja så var det Irma, der ville vove at kalde S-II til sommermøde i Sdr. Bjert. Anne Dorthe og Christian, Lillian og Hans, Lene og Ole, Ella og Poul, Arly og Sonja, og selvfølgelig Irma og Arne var med.
Vi ankom ved kaffetid i dejlig solskin. Da vi ankom ved 4-tiden sad der allerede nogen og drak kaffe og spiste dejlig hjemmebagt (den du ved nok). Vi ankom lige fra Billund, hvor Arly og Pernille lige var landet fra Mallorca, så kaffen var tiltrængt. Sonja.
Endelig oprandt dagen. Jeg var sikker på, at Dorthe og Kresten ville være om ikke de første, men så ihvertfald sikre deltagere. Men sådan skulle det ikke være. Jeg undskylder meget, at jeg ikke har sendt indbydelsen skriftlig, det skal jeg nok huske næste gang. Jeg har glædet mig til at se jer alle. Det har ikke givet skuffelser endnu, vejret er jo bare lækkert. Det skader jo ikke det gode selskab. Irma.